30/4/15

SCULPTURE

El blog Fans de Ottobre vàren organitzar el seu primer Cose Conmigo, una excusa per cosir-me alguna cosa per mi, que amb les dues princeses no tinc gaire oportunitat.
El repte del CC era la samarreta "Sculpture" de la revista Ottobre 2/2015, li havia vist a la Vero del blog uVe de Verónica i em tenia el cor robat.
El CC ha sigut fantàstic, les indicacions perfectes i els dubtes resolts ràpidament. Si es decideixen a fer un altre CC repetiré segur! Aquí hi trobareu tota la informació d'aquest CC amb el RECOPILATORI de totes les samarretes.
La samarreta sembla senzilla, ell coll i els plecs m'han portat una mica de feina, però res que cosint i descosint no es solucionés.
La tela és un retall de mercat, és un teixit entre la samarreta i els "polos" de tota la vida, té força caient. És d'aquelles teles que quan les has cosit el resultat et sorpren.
Els repunts són amb agulla doble i fil taronja que així hi contrasta una mica, tot i així encara la veia una mica aburrida i li he cosit uns botons, encara hi afegiré alguna coseta més.
Avui les fotos són més decents i no he necessitat ni la taula ni la cadira!

Vaig a fer una volta per RUMS a veure quantes "Sculpture" m'hi trobo!



7 comentaris:

  1. ohhh esta ya la estaba yo esperando!

    Felicidades Mireia... te ha quedado chachi. Si que el cuello se las trae, muchas han renegado de ella por el cuello, pero tu lo has clavao.

    Y no se me habían ocurrido tus botones, me chiflan, le voy a añadir a la mía y edito post, como mola.

    Muacs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies (per tot ;P)! Un secret, els botons, a més de quedar-hi moníssims jejejeje, serveixen per tapar el final del cosit dels plecs, que se'm veia un xic. Ara acabo de trobar unes aplicacions que es planxen que em lliguen amb l'Scupulture, a veure si trobo un moment i et copio la idea.
      :D
      Una abraçada!

      Elimina
  2. com m'agrada la idea dels botons!! et queda genial!

    ResponElimina
  3. Mireia, moltes gràcies per participar al nostre primer CC! Ens agrada moltísim el detall dels botons del coll. Molt bona idea!
    Sabem que no ha sigut un patró fàcil, per això estem tan contetes de veure Sculptures al recopilatori.

    PD: Pots enllaçarla tb al recopilatori general de la revista 2/2015 http://fansdeottobre.blogspot.com.es/2015/02/22015.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci!!! Ara mateix ho faig! El proper CC que sigui de nena! Jejeje

      Elimina
    2. Merci!!! Ara mateix ho faig! El proper CC que sigui de nena! Jejeje

      Elimina